Защо когато слагам сладко (независимо какъв плод)той ?!пада на дъното на формата(даже залепва?!
22.02.2024 19:50
1
Анонимен
Следващият път опитайте да набрашните плодовете. Оваляйте ги в брашно. Няма да потънат!
23.11.2024 13:48
Анонимен
Аз промених малко рецептата сложих к мляко вместо вода
31.10.2022 15:26
3
1
Анонимен
Кога се слага водата ?
26.10.2022 16:22
10
Анонимен
Извинете, къде е мястото на водата.
20.10.2022 17:07
5
Анонимен
Какво ще рече половин буркан сладко-има буркани с различен грамаж?Какъв е подходящият размер форма за това количество продукти?
10.09.2022 21:22
4
Анонимен
Забравихте водата?
27.04.2022 17:29
10
Митко
Много е хубав на мен ми хареса.
19.01.2015 19:45
6
3
Ест.
Като гледам снимката, чудя се содата как ще се угаси, за да стане така бял?! /и изглежда, че са му сложени само плодчетата от сладкото, и то накрая, без да са бъркани.../
Мисля че кекса от снимката е правен с 1ч.л. бакпулвер, а не със гола сода.
Цвета би трябвало да зависи и от сладкото - дали е истинско сладко, конфитюр или мармалад, или от тези купешки желирани сладка почти без плод...
Ще го пробвам - син, зелен... какъвто стане...
11.06.2014 13:53
2
3
93614
Много добра рецепта, от миналата седмица до сега съм го правила 5 пъти, с различни сладка с дюли, ягоди, круши, смокини и с всичките е много сполучлив
07.06.2014 16:14
3
росии
Много вкусен препорачвам го
07.02.2014 13:25
5
Стела
Аз сложих малко повече брашно /или можете да сложите по-малко вода/ и при мен се получи много добре. Мерси за рецептата! :))
23.01.2014 20:06
6
1
slavka
аз пък си мисля ,че мога да заменя водата с пр.мляко и ще стане още по хубав
08.10.2013 12:34
6
3
Михаела Михайлова
Сладкиша е наистина мн. вкусен!Препоръчвам на всеки да го опита :)
10.03.2013 16:38
4
3
Desislava
Кексът влажен ли трябва да остане отвътре? Защото моя се получи много добре но отвътре остана влажен....
05.03.2013 22:04
1
2
Nataliq
Много хубав стана, но не бях сигурна дали по този начин ще се получи. Затова изсипах половината смес и я изпекох колкото да стане коричка намазах с конфитюр и изсипах останалата смес.Стана страхотен!
24.02.2013 19:49
4
Илияна Апостолова
За първи път правя кекс и следвайки положителните коментари направих този. Получи се много добре, много е вкусен, стана супер бързо. Аз сложих сладко от ябълки (което сама съм правила и добавих малко канела още при варенето) и страхотно се съчетаха аромата на канела, ябълки и орехи. Аз пекох около 40 мин., ни мисля, че 30-35 мин. макс ще е добре. Препоръчвам рецептата! :)
19.02.2013 22:27
7
Савина
Супер икономичен,бърз и най-важното вкусен.
18.02.2013 21:39
1
1
Емили
Не е лош, аз също сложих сладко от боровинки и цвета е малко стряскащ ,но е вкусно. :D
24.11.2012 23:53
2
Вики
Много е добър този кекс!!!
19.10.2012 13:23
1
Галя
Кекса е чудесен ,вече два пъти го правя и много харесва на децата ...не е като на снимката става кафяв, но много вкусен...
Мисля че кекса от снимката е правен с 1ч.л. бакпулвер, а не със гола сода.
Цвета би трябвало да зависи и от сладкото - дали е истинско сладко, конфитюр или мармалад, или от тези купешки желирани сладка почти без плод...
Ще го пробвам - син, зелен... какъвто стане...