Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#268223
Потребител#268223
Чубрица в английска рецепта? Не е ли малко побългарено?
04.01.2022 22:29
Holly
Holly
Пробвах два пъти тази рецепта - при мен нещата винаги се получават от втория път. Вторият път сложих чесъна през преса към дресинга и ми хареса повече от първия път.
23.04.2018 23:49
Ivo
Ivo
НИКОГА ЧУБРИЦА !!! Розмарин и чубрица? АБСУРД ! Става с копър.
17.02.2017 02:00
9
3
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Аз ги притискам леко с една лъжица преди да сложа подправките , за да се разпукнат и да поемат по-хубаво подправките. Но всякак са хубави тези картофки. Браво , Вили изглеждат много апетитно,чак му се дояждат само от снимката.
31.07.2016 14:21
5
1
Потребител#173178
Потребител#173178
До колкото съм гледала тв предавания с тази рецепта, не смачкваха картофите с вилица, а Джейми ги натискаше с дланта си.... и това правеше още преди да ги запече с цел разпукване, поемане на подправките и получаване на хубава коричка....
31.07.2016 13:24
9
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Страхотни са,Виле,приготвяла съм ги много пъти,само че картофите първо се сваряват после се слагат в тавичка с малко зехтин и се запичат,след това се изваждат,намачкват се леко колкото да се посплескат и се заливат с дресинг от зехтин,оцет,розмарин и чесън,който се слага небелен,иначе ще загори и отново се слагат да се запечат.Чубрица не се слага,тя придава съвсем друг вкус :) Получават се уникални
24.03.2016 23:05
14
3
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Благодаря ,направо са страхотни :)))
24.03.2016 20:46
1
2
Pressy
Pressy
Мммм...вкусно !
24.03.2016 17:02
2