Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Рецептата е сбъркана.
13.07.2023 17:33
Анонимен
Анонимен
Чесънът и чубрицата са излишни според мен.Аз слагам девесил и джоджен,супена лъжица вегета вместо сол и 2-3 люти чушки за пикантност.Пека в студена фурна отначало 30 мин на 250 градуса.,после намалявам и пека още 4 часа на 160 градуса
Става страхотен боб!
13.01.2022 09:38
Потребител#178366
Потребител#178366
Чудесно се получи, и както е препоръката в предишен коментар, за 20 мин., на 200 градуса, и после намалих на 150. Малко гъби добавих и се получи много добра комбинация! Добър апетит на всички!
01.05.2020 02:11
1
Dimitar Stalev
Dimitar Stalev
На тази температура не 90 ами и 190 минути няма бобът да заври!Трябвало е да се каже,че първоначално се поставя термодатчика на 200-250 градуса и след като заври ,се намалява на 150 градуса.Според мене много важна подробност!
30.09.2017 16:32
13