Бих добавила, че асо се зачести маслото със зехтин става страхотно също
10.04.2022 17:51
Анонимен
Един от любимите ми гръцки сладкиши. Рецептата беше лесна за следване и се получи много добре .
28.08.2021 04:53
Катя
Страхотен сладкиш, страхотна рецепта-семейството ми го обожава
23.12.2017 16:29
4
3
Yordanka Kovacheva
От известно време тази рецепта ми стои в "Любими " и все и се каня;) Обаче проблемът ми е, че тук където живея немога да намеря грис, затова реших да помоля за помощ и съвет -някой знае ли дали грисът би могъл да се замести с нещо друго без да се губи автентичността на сладкиша? Благодаря.
08.04.2017 21:33
48
4
3
Анонимен
Грис има навсякъде.В Метро на 100%.
03.09.2022 11:03
Yordanka Kovacheva
Благодаря ви :) Ще потърся.
17.05.2017 15:30
6
5
Viliyana Iv
Пробвайте да потърсите Semolina. Същото е.
17.05.2017 15:16
8
Елена Стефанова Йорданова
Не мога да го чакам толкова часове:)Наистина е разкошен!
14.03.2017 15:37
7
3
Елена Стефанова Йорданова
Отдавна си бях набелязала този сладкиш,но все не се престрашавах!Като видях,че си го правила много бързо взех решението:)))Вече е в хладилника и си почива!Мерси за рецептата,Сия:)Дано съм се справила!
14.03.2017 14:37
11
1
1
Сия Рибагина
Ели, снимката ти е разкошна, надявам се и на вкус да ти хареса. Няма как да не си се справила, защото сладкиша се приготвя лесно и не би трябвало да се сбърка :) Благодаря ти за доверието, да ви е сладко :)
14.03.2017 15:04
3
5
Гери Кръстева
Здравейте на всички, не можах да устоя на изкушението и в момента си хапвам от вкусната млечна баница от южната ни съседка. Качила съм и снимки, който все още не се е престрашил, и не си е приготвил това удоволствие за сетивата, нека го направи, опеределено няма да съжалява. Поздравления за рецептата, наистина си заслужава труда и чакането))
28.01.2017 21:32
29
2
1
Сия Рибагина
Здравйте, Гери, благодаря ви за споделеното мнение. Това е един от любимите ми сладкиши, и съм на мнение, че всеки, който обича сиропираните десерти трябва да го опита :) Радвам се, че ви е харесал, получил ви се е разкошно :)
Поздрави!
28.01.2017 21:41
6
Диди
Колко време ври захарния сироп?
11.12.2016 22:06
28
7
1
Сия Рибагина
около 15мин до получаване на сироп
11.12.2016 22:09
2
1
Анелия Терзиева
Този ми е един от любимите сладкиши, от както го опитах в Гърция.Приготвяла съм го също, много вкусен!
12.05.2016 10:12
17
3
цветослава киркова
Оооооо уникален , идва ми ей сега да изтичам за кори , защо няма и бутон опитай , ще го пробвам със сигурност !
22.04.2016 19:19
17
5
Гергана Георгиева
Изглежда доста калорично,но сигурно е много вкусно :)
21.04.2016 18:04
14
3
1
Сия Рибагина
като всеки сиропиран сладкиш и този е калоричен,но пък си заслужава да се опита:)
Поздрави!