Тази рецепта коментираха

Анонимен
Аксиния Гаджева
Аксиния Гаджева
Кекса става невероятен всеки път! Много благодаря за рецептата, много плътен имного вкусен!
19.03.2019 15:14
1
Sisi Antova
Sisi Antova
Разкошен! Всеки петък вечер за свекърва ми този кекс е радост!♥
30.10.2014 00:19
1
Venezia
Venezia
Рецептата е точна, кексът се изпича добре , но за по - добър вкус му трябва ванилия, само с тези продукти му липсва аромат. Аз настъргах кората на един портокал. Пекох около 40 мин., сложих сместа в затоплена фурна, първите 15 мин. - долен реотан с вентилатор, след това - долен и горен без вентилатор.
19.01.2014 21:08
12
Вера
Вера
Хора вие не четете ли какво е написано,всичко точно е написано?Аз следвах стъпките и ми се получи невероятен кекс.Също така вместо какао може да се сложи 2с.л кафе.
08.12.2013 15:27
15
6
Вера
Вера
Лили ти не си ли учила химия?Също така когато се прави мляко с ориз се слага една ч.л сол и млякото става много сладко и вкусно.Аз направих кекса и стана невероятен.
08.12.2013 15:21
3
Ливи
Ливи
Е не виждате ли чашата захар?
Да, но какъв е този оцет в кекса? :( Не разбирам. Абе ще си го правя и без оцет. Стискайте палци да се получи че чакам гости!
01.06.2013 20:22
9
Плами
Плами
Нещо Ви е объркана рецептата...и аз съм на мнението на Кремена
20.05.2013 21:38
Деляна
Деляна
Чета коментарите,или рецептата е променена или аз нещо не разбирам,не виждам да пише заливка,а и чаша захар има! :)
10.02.2013 10:24
3
Марго
Марго
Изгоря отвън, остана суров отвътре. да ми е за урок да чета и коментарите :))
27.09.2012 21:49
лили
лили
не виждате ли 1 ч.ч. захар???
06.09.2012 08:34
Християна
Християна
Много са 240 според мен, трябва да се пече по-продължително на 180 градуса
05.09.2012 08:47
1
1
Кремена
Кремена
На посочените градуси и време кекса изгоря отвън а вътре остана суров :( Само дето похабих продуктите...
04.09.2012 17:07
1
нина
нина
стана ми супер!но 30 мин на 240градуса...добре 4е не рискувах..
01.03.2012 19:54
Jorji
Jorji
Киселото мляко е традиционен у нас млечнокисел продукт, любим на поколения българи. Той много често се използва в рецепти благодарение на полезните си качества.
22.12.2011 16:27
1
Stefka
Stefka
Тази вечер,изпробвах рецептата,получи се много добре,бях приятно изненадана.Леко я промених,отгоре вместо пудра захар,залях кекса с какао разтворено в прясно мляко и захар,разбира се сгъстено ,стана интересно:)))
18.12.2011 23:23
ана
ана
Ние пък ще сложим и захар, пък какво то ще да става!!!!
25.11.2011 14:40
naz
naz
Този кекс с какво е, солено или сладко. Май са забравили захарта.
18.10.2011 02:10
венчето
венчето
Мисля, че чаша и половина захар ще е добре.
18.09.2011 16:38
violeta
violeta
Този кекс солен ли е или сладък. Няма нито захар, не виждам какво ще представлява само с пудра захар отгоре.
11.09.2011 18:09
3
1
Анонимен
Анонимен
Четете рецептата отнамало
06.04.2024 09:47