Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Не съм приготвяла макарони по този начин до сега. Но идеята е хубава.
10.05.2016 12:41
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Страхотна е ,израстнали сме с нея. Радвам се,че съм била полезна.
10.05.2016 12:52
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Ясно разбирам, на всякъде е различно. А кой край.
10.05.2016 12:32
9
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Да така е затова и писах в кой край.
10.05.2016 13:20
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Хубаво е да се знае кое ястие в кой край как се нарича. В това няма нищо лошо. Това не означава, че си пишеш автобиографията.
10.05.2016 13:17
Наталия Петрова
Наталия Петрова
В сайта съм за да готвя не за да си пиша автобиография. За мен това е лично затова съм преценила да ти отговоря лично. Иначе коментара можеше и да него трия но тези който четът коментарите ще останат с впечатлението че несъм ти отговорила. Съжалявам ако това тее подразнило,не това е била целта ми.
10.05.2016 13:14
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Видях съобщенито ти. Мерси за отговора, но какво ти пречеше и тук да ми отговориш. Не е ли малко грозно да се трият коментарите при условие, че не е нещо обидно.
10.05.2016 13:09
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Е да ама не може :))
10.05.2016 13:07
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Че може и ЕГН
10.05.2016 13:06
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Отговорих ти на лично съобщение затова изтрих коментара,да си кача и егенето ако искате
10.05.2016 13:05
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Точно от къде си от смолянския край Наталка. Питам за втори път. Не отговаряш ами триеш коментарите
10.05.2016 13:03
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Смолянския
10.05.2016 12:33
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Защо да е каша.
10.05.2016 12:29
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
В нашия край така ги наричаме...
10.05.2016 12:30