Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Пробвах ги с брашно от лимец. Станаха пухкави и много вкусни. Малко ги препържих от страх да не останат сурови, защото брашното от лимец се държи различно от обикновеното бяло брашно, но съм много доволна от резултата. Ако и друг използва брашно от лимец за печива, консистенцията трябва винаги да е малко по-плътна отколкото с обикновено брашно. Следващия път мисля да добавя и щипка сол, за да се подчертае по-добре леко сладкия вкус на захарта.
08.03.2024 11:19
2
Анонимен
Анонимен
Аз слагам и бакпулвер и повече захар
14.12.2023 19:54
Анонимен
Анонимен
И на мен не ми се получиха. Явно малко брашно съм сложил и станаха като мини палачинки. Ще пробвам пак с по гъста смес.
10.12.2022 19:20
Deni Dimittrova
Deni Dimittrova
Божествени!
01.04.2022 16:20
1
Анонимен
Анонимен
за мое голямо разочарование бухтите нито се надигнаха, и както каза един потребител по-надолу вътре бяха сурови. Разхищение на продукти
27.02.2022 17:48
1
3
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Отлична рецепта! И се обръщат сами! ? Просто трябва да бъдат мънички и в достатъчно количество сгорещено олио, както и да не са прекалено нагъсто, за да имат възможност да си се въртят.
10.01.2022 08:18
3
Ina Hristova
Ina Hristova
Уникални, бързи и лесни! Благодаря за идеята. Аз ги приготвих едновременно правейки вечеря, за сутринта и ми се получи много добре.
14.01.2020 23:07
5
Потребител#238331
Потребител#238331
Чудесна рецепта! Получиха се бързи, лесни и чудесни бухтички!
22.09.2019 01:43
3
Потребител#226536
Потребител#226536
Здравейте, Катя!
Изключително благодаря за рецептата. Бърза, лесна и вкъсна!
Много съм изумена, че на някой не са му се получили бухтите. Явно толкова може да следва инструкции.
02.02.2019 09:39
8
8
Яница Николова
Яница Николова
Супер!
24.06.2018 23:14
4
4
Iva
Iva
Страхотни са
24.06.2018 11:14
4
tedi
tedi
Станаха много вкусни бухтички!
21.05.2018 10:07
4
1
Потребител#208439
Потребител#208439
Искам да изразя разочарованието си. Бухтите станаха ужасни, нито се надигнаха, нито имаха приятен вкус, макар, че дословно следвах рецептата. Загубих си времето и продуктите, благодаря!
07.03.2018 01:49
26
13
Слава
Слава
От тази рецепта не се получават сполучливи бухти.
1. Вътре са в бухтите са спескани тип не изпекани.
2. Тестото не е подходящо за този тип закуска.
19.11.2017 09:22
15
2
Марияна
Марияна
Правя ги често но слагам бакпулвер и щипка само сода за хляб и така не стават мазни.
10.05.2016 13:08
6
1
Покажи всички подкоментари