Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Страхотна рецепта е, но с тези охлюви нещо не ми допада. Все са ми жилави. Нещо не мога да ги сваря като хората.
15.05.2016 12:56
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Не мога да се реша да кусам. Като знам какво е.:(
15.05.2016 00:40
1
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
да, въпрос на виждане е- аз никога не съм имала проблем с това- знам че навсякъде са много скъпи и считани за много полезтъчни и това ми беше достатъчен стимул да започна да ги ям. Рапани ядете ли?
15.05.2016 08:11
К К
К К
Като малка правих охлуви и бяха малко жилави!
14.05.2016 21:51
2
К К
К К
Може и така да съм направила! Защото доста ги варих!
16.05.2016 23:03
Monika Ivanova
Monika Ivanova
може да са преварени, те са точно като воденичките- мускул и се стягат ако ги пресготвиш
15.05.2016 08:10
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Никога не,съм опитвала охлюви и само като ги гледам няма и да опитам. Въпрос на вкус,но това нее моята храна.
14.05.2016 16:04
1
2
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Да така е,може би вие сте израстнали с такива рецепти и сте свикнали с тях,у нас никога несе е споменавало за възможността да се ядат охлюви. И се радвам ;))))
15.05.2016 08:58
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Спор няма, всеки си има нещо, което няма начин да хареса...аз така с броколито, колкото и да си налагам, че е полезно и трябва го ям с гнус
15.05.2016 08:12