Тази рецепта коментираха

Анонимен
Monika Ivanova
Monika Ivanova
аз слагам копър в заливката
17.05.2016 07:41
1
1
Покажи всички подкоментари
Албена Асенова
Албена Асенова
Не съм правила мусака по този начин,а обичаме мусака.Аз избягвам да запържвам.
17.05.2016 03:43
1
1
Покажи всички подкоментари
К К
К К
Много добре е поднесено, както винаги и аз съм хапвала, но никога не съм правила! Браво!
16.05.2016 23:23
1
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Чудесна е! Последния път добавих прясно мляко във заливката плюс киселото и щипка сода става много пухкава.
16.05.2016 14:32
1
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Благоева
Ваня Благоева
И аз я правя по същия начин, само дето в заливката не слагам подправки, а само сол. Става супер вкусна.
16.05.2016 13:08
1
1
Покажи всички подкоментари