Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
А белтъка на сняг ли го правиш или по течен.
16.05.2016 21:30
1
1
Потребител#167180
Потребител#167180
Да е разкъсан, не на сняг!
16.05.2016 21:40
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Аз никога не съм приготвяла вкъщи, но с цяло яйце панировката няма ли да е по-хубава?
16.05.2016 15:49
1
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
аз съм ги правила и с цяло яйце и също са супер, важното е да не ги пресготвите, че бързо се стягат
16.05.2016 22:38
2
Потребител#167180
Потребител#167180
Такава ми беше поръчката, да ги направя както на заведението....
16.05.2016 17:22
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Обожавам ги лятото на морето, но миналото ни дадоха такива дебело нарязани че ми идваше да ги върна. :)
16.05.2016 15:03
1
1
Потребител#167180
Потребител#167180
Като всяко нещо и това си има тънкости!
16.05.2016 17:21
1