Тази рецепта коментираха

Анонимен
Rossen Kostov
Rossen Kostov
Може би е много добра но рибена чорба без девисил е като боб без джоджан .
18.03.2020 22:16
6
Людмил
Людмил
Тази рецепта ми решава проблема
Благодаря
25.10.2019 02:09
1
Потребител#180257
Потребител#180257
Аз добавям готовата и изчистена риба на самия край иначе се разкашва и неможеш да я намериш а така остават по едри парчета правя застройка със жалтък и малко брашно за плътност а от жълтъка става жълта и приятна на вкус
19.12.2016 16:53
17
К К
К К
Не съм опитвала по тази рецепта, но и аз правя рибена супа!
16.05.2016 23:26
2
1
Покажи всички подкоментари
Албена Асенова
Албена Асенова
Аз я правя поне с 2 вида риба.А със скумрия никога не съм правила.
16.05.2016 17:32
6
Потребител#167180
Потребител#167180
Любима на всички вкъщи, а и на гостите които са я опитали!
16.05.2016 17:24
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
от сьомга правя аз най-често и е много вкусна
16.05.2016 16:03
7
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Правя саламура от глава на толстолоп, трябва да пробвам и чурбица със скумрия, ния нея все на скара я печем.
16.05.2016 15:48
2
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Правила съм рибена чорба от сомска глава и шаран. От морска не зная как ще е на вкус.
16.05.2016 15:35
2
1
Покажи всички подкоментари