Тази рецепта коментираха

Анонимен
Наталия Петрова
Наталия Петрова
По принцип е турска рецепта и тук е много популярен, мислех че не е нищо ново и несъм се сетила да сложа рецепта до сега. Даже писах в търсачката за да не пипиша излишно но намерих само рецепта без снимка. Опитайте ...
17.05.2016 17:36
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Много интересен ми стана този фасул,чак ме е яд,че не публикува по рано тази рецепта,точно вчера сготвих със свинско моя фасул :)
Вкусно ли стана,хрупкав ли е?
17.05.2016 17:27
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
:))) да отвън е хрупкав от вътре мекичък. Много е вкусен,някак несе усеща че е точно фасул.
17.05.2016 17:32
Ваня Благоева
Ваня Благоева
До сега никога не съм приготвяла паниран зелен фасул, но изглежда много добре, за гарнитура ще е чуден.
17.05.2016 16:12
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Да за гарнитура е чудесен.
17.05.2016 16:15
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
За първи път виждам но ми се вижда вкусно.
17.05.2016 15:53
1
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Опитай страхотно мезе е...
17.05.2016 15:54
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Дъщеря ми само така го яде, защото й казвам че са рибки
17.05.2016 15:42
1
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
И моята така :))))
17.05.2016 15:53
К К
К К
Не съм панирала досега! Панировката е много хубава! Браво!
17.05.2016 13:36
2
К К
К К
Аз попринцип вземам консерви, само трябва да ги ицедя!
17.05.2016 17:28
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Опитай,много е лесно и вкусно,а ако разполагаш и с консерви зелен фасул е и много бързо.
17.05.2016 15:53
1