Моя не бухна при печенето беше плосък като абските хлебчета,но пак беше вкусен
20.01.2017 13:55
3
Евтини Рецепти
Нищо,пробвайте пак и оставете маята хубаво да шупне със захар и малко брашно.Чак тогава я добавете към брашното и ви гарантирам прекрасен,надут до пръсване хляб :) И 2 пъти да втаса задължително ;)
24.01.2017 19:22
Борислава Етрополска
Да следвах рецептата,но явно проблема е бил в маята
24.01.2017 16:34
1
Евтини Рецепти
Активирахте ли си предварително маята да шупне?Само от маята може да се е получило така.
20.01.2017 17:42
Евтини Рецепти
Брашното ми винаги е на София Мел,без значение какво правя.А маята е Йоткер,да.
25.05.2016 10:45
Ваня Георгиева
Кой вид брашно използва за хляба и коя мая на Йоткер ли?
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани