Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Аз си правя сироп,суша цвят и правя мехлем.Има рецепти в нета.
18.05.2025 14:07
5
Анонимен
Анонимен
Има ли сок от бъз за стомах на веничка
06.06.2023 10:56
2
2
Emiliyan Petrov
Emiliyan Petrov
Нужно ли е да се стерелизира?
31.05.2017 00:04
30
11
3
Анонимен
Анонимен
Миналата година го стерилизирах и беше хубав но пише да не се стерилизира
10.06.2025 12:05
Анонимен
Анонимен
Ако се стерилизира то трябва водата да не завира,защото съм чувал че при температура над 60 градуса молекулите на витамините се разграждат и де факто пием подсладена вода после
08.05.2025 20:00
2
Анонимен
Анонимен
Аз го стерилизизам, варя бурканите до завиране на водата, за по- сигурно и така трае с години. НО на литър вода пакетче лимонтозу ми се вижда много.
16.05.2024 17:39
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Ароматна и хубава напитка, с по-малко захар и пряка консумация!
16.05.2017 10:04
37
3
Лидия - Гери
Лидия - Гери
Обичам този сироп. Все още не съм правила тази година, но сега е момента. Аз го правя без варене и го консумираме на момента.
27.05.2016 11:00
12
10
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Никога несъм опитвала бъз,какво наподобява вкуса му?!
26.05.2016 10:48
10
6
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много обичам този сироп от бъз става ароматен и приятен на вкус.
26.05.2016 10:43
16
2