Тортата става супер,аз също я правя за поводи няколко пъти вече и леко я сиропирам или с вода и захар или с компот
25.04.2012 22:23
Петя
Течната сметана трябва да бъде сладка .. нали ? А не сметана за готвене
25.04.2012 14:10
Василена
аз съм я приготвяла общо 3 пъти вече и един път сиропирах леко с Бейлис блатовете, след като изстинаха..получи се доооста добре, така че сиропирай, ако искаш, но не прекалявай с течността, за да не се разпадне.
24.04.2012 12:23
Илияна Апостолова
Искам да я направя вдругиден, но искам да попитам: не се сиропират блатовете? Струва ми се, че само крема няма да я направи достатъчно сочна.
23.04.2012 16:52
милка
по-добре спазвай точните пропорции - ако е по-голяма тавата, най-много да ти се получи по-ниска тортата, сиреч с 1 блат по-малко
10.04.2012 09:56
Есин
Тавичката ми е малко по-голяма,дали да не увелича малко грамажа на продуктите ?
10.04.2012 09:06
Синтия
Страхотна и много споучлива тортичка, на мен това ми е любимата! :)
18.02.2012 20:15
Elllity
Страхотна торта!!!Много вкусна и лесна.Направих я за рождения ден на майката на приятеля ми, но с 3 блата и украсих отстрани с шоколадови пурички. Престоя 2 дни в хладилника преди консумация и мисля, че стана още по -добре, защото шоколада попи и се втвърди.Горещо я препоръчвам на любителите на шоколад.Благодаря за рецептата:)
06.02.2012 01:20
2
Миленка
На мен пък ми се получи божествено. Не знам какво не ти харесва на теб ?
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани