Наталка, ще ги изпробвам в различни варианти. Учудена съм как до сега не съм попаднала на тази толкова проста, а толкова невероятна рецепта...Направо съм възхитена от тези зелници. Излапахме ги за миг...Утре пак ще ги правя по заръка на цялото семейство! Горещо ви препоръчвам да ги пробвате. Резултатът е удивителен!
15.10.2016 12:45
2
АНИ КАНЕВА
Честно да ви кажа, с голямо недоверие подходих към тази рецепта, защото си мислех, че от брашно, вода и зеле няма как да излезе нещо кой знае какво!...Но ми беше останало зеле и все пак реших да пробвам. Бях наистина изумена как от толкова прости и малко на брой продукти излезе нещо така вкусно!...Браво Соня, зелниците стават редовна закуска за семейството!...Мисля, че ще се получат чудесни и със сирене. Висока оценка!
15.10.2016 09:00
1
1
2
Наталия Петрова
Много се радвам,че са Ви харесали. Това е една от най- старите рецепти използвани в нашето семейство, баба ми и до днес ни събира с една голяма тава зелник( кашник както го наричаме в нашия край). Именно най- простичките съставки крият изненади. Препоръчвам да опитате същата рецепта със спанак или коприва,също е много много вкусно. Хубав ден !
15.10.2016 09:27
1
АНИ КАНЕВА
Извинявам се за грешката в името. Обърках го с коментаторката. Адмирациите всъщност са за Наталия!
15.10.2016 09:04
Евтини Рецепти
Звучи много интересно.С прясно зеле ли се прави или с кисело?
14.06.2016 11:23
3
Наталия Петрова
Не съм пробвала. Зимата ще пробвам като имам кисело зеле.
14.06.2016 13:35
Евтини Рецепти
Да,видях,че става доста бързо.А пробвала ли си с кисело зеле,мисля че ще е в пъти по-вкусно?!
14.06.2016 12:53
Наталия Петрова
С прясно зеле се приготвя. Уникално вкусно е опитай,не коства нито много време нито усилия и си заслужава.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани