Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Директно в кофата за боклук!
05.08.2022 15:56
4
Анонимен
Анонимен
Сместа е много гъста, като рецептата се следва точно се получават много дебели палачинки които не могат да се разстелят и остават сурови отвътре (с вкус на сода бикарбонат).
10.07.2021 12:40
2
Teodor Georgiev
Teodor Georgiev
Може да добавите канела или ванилия, малко разтопено масло. Или загрят на водна баня мед. Чудесно се получават.
20.11.2017 02:30
4
1
Teodor Georgiev
Teodor Georgiev
Уникално се получиха. Много сме доволни.
20.11.2017 02:26
4
2
Проба
Проба
Рецептата не е добра. Много мазни, на дупки и се накъсват.
24.08.2015 21:37
6
6
Кипър
Кипър
Аз раборя в кухня в Кипър и знам ,че в палачинково тесто захар не се добавя,защото стават на шупли,залепват,накъсват се и ...не става....
31.08.2014 09:32
10
5
Viki
Viki
Вместо вода може ли да се сложи мляко?
07.07.2014 19:45
11
2
nikol
nikol
тези палачинки са най-гадните който съм правила.става на бучки и като се пече се разкъсва.
23.04.2014 19:23
17
2
magi
magi
Сместа е гъста с равни пропорции вода и брашно, добавих още поне една чаша мляко, и пак станаха малко дебели въпреки че ги разстелих добре в тигана.На вкус бяха отлични.
05.05.2013 16:30
8
2
Mimi
Mimi
Станаха хубави,но твърди по краичетата,нищо,че ги мазах с масло.Добавих и повече вода,защото сместа беше гъста.Благодаря за рецептата.
27.01.2013 20:06
4
3