Направих го и ми хареса.Обичам сиропирани сладкиши.
23.07.2020 23:16
Дидси
Опитах сладкиша преди да го сиропирам и мога да кажа, че така е по - вкусен, само трябва да се сложи повече захар. Нямах кайсии и ги заместих с ябълки, получи се много добре.
13.03.2015 20:53
1
1
Мария
Най-вкусното реване става с грис и брашно.Прочетете гръцко реване с грис,има и турско реване с грис.
08.01.2015 17:38
4
1
Цвети
Много вкусен стана, само без кайсийките, че нямах! Благодаря за рецептата. А за "умниците" -реване се прави с яйца, захар и брашно- толкоз! Нито грис, нито кисело мляко, нито нищо! Поне не се излагайте като не знаете!
19.09.2014 12:27
12
15
2
Дани
Нека не даваме оценка дали някой се излага, че много често се случва най-крайният в оценката да се изложи най-много. Да, мляко със сигурност не се слага в реването, но грис, всеки който отбира от готварство знае, че се слага. 1/4 спрямо количеството на брашното, т.е. на 100 гр. брашно - 25 гр. грис. Иначе интерпретации, дал бог...
25.01.2017 12:29
8
1
Потребител#168814
че то с яйца, захар и брашно се прави кекс,значи и вие не сте права ,,умнице,,
27.05.2016 10:50
10
1
Vili
Един коменрар за големите умници и техните изказвания.Първо- в рецептата на обикновеното реване няма кисело мляко и второ - какво като няма кокосови палми по южната граница.Просто кокосовите стърготини са сладкарска подправка използвана в най - различни сладкиши.В Лондон има кейкове и сладкиши със стафиди, а също така и с кокос и на никой не пише ,че е български сладкиш или да речем че е мадагаскарски или малдивски или пък сейшелски.Божеееееееее колко смешно звучи "няма нищо турско или какво му е турското и защо е кръстен така ?"-оставям сами да си отговорите на тези прости въпроси.
15.04.2014 13:04
14
5
Krasi
Пирин, прочети по - внимателно рецептата.В съставките на сиропа също има ванилия само дето не е посочено колко прахчета са.
15.04.2014 12:27
2
1
мими крумова
не разбирам само защо е кръстен така-от кратките ми пътувания не съм видяла компот, а само сушени плодове,а и кокосови палми няма до южната граница!на здраве!
11.12.2013 13:16
3
6
гост
така познатото ни реване.....няма нищо турско в този сладкиш
04.12.2013 13:23
3
4
Георги
Интересно, в продуктите е посочено 1 прахче ванилия, а тук се слага на две места - в блата и в сиропа - кое е вярното?
16.11.2013 12:52
3
2
гло
но без кайсии
27.11.2012 13:57
даниела
сладкиша изглежда много апетитно,а сигурно е и много вкусен.скоро мисля са го направя
27.11.2012 12:21
1
1
Мариана
Сладкиша стана много хубав!Аз добавих освен орехи и стафиди в него. Става много бързо и е много вкусно!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани