Тази рецепта коментираха

Анонимен
Николина Панчева
Николина Панчева
аз съм го правила с грис .но ще пробвам и брашно
02.06.2017 09:39
К.Ангелов
К.Ангелов
Получи се супер!!!!
Благодаря. :)
28.01.2016 17:51
2
Силвия
Силвия
Здравейте, маслото трябва ли да заври или само да се затопли?
05.11.2014 20:23
3
паулина
паулина
и аз я знам с грис но ще я пробвам и с брашно
25.02.2014 15:03
3
2
боряна
боряна
Направих я много е вкусна!!!!
03.01.2014 14:37
7
3
Ива
Ива
Домашната халва се прави с грис, а не с брашно!!
02.12.2013 13:26
5
10
2
ПЛАМЕН
ПЛАМЕН
има и с грис има и с брашно послушайте и се доверете на специалистите
не се налагайте
02.03.2015 15:30
7
Сtоян
Сtоян
ти шшш каиш...
08.03.2014 00:12
3
2
мария
мария
Напомняте ми за мама която правеше тази халва преди години !
29.09.2013 18:42
9

Последно Коментирани

Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Печена белена тикваПечена тикваПечена белена тиква32
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1517
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k