Единствената ми забележка е, че стана твърде сладък. Захарта спокойно може да се намали.
Иначе е много вкусен :)
10.01.2014 10:55
1
Зорка Димитрова
ми той трябва да е по-влажен - не сух
19.11.2012 16:37
таня
въпреки че спазвах пропорцийте стана клисав и не ми хареса.
19.11.2012 10:47
Vicky
Направих сладкиша вчера, при това двойна доза - всичко по две, и тавата вече е ликвидирана! :-) Вместо сладко от праскови сложих от боровинки и сладкиша стана тъмен, но ужасно вкусен! Изварата ми беше кашкавалена, мисля, че с обикновена вкуса, или поне консистенцията ще е друга. Следващия път ще добавя 1-2 с.л. коняк и малко надробени орехи, мисля, че ще стане още по хубав!
Иначе е много вкусен :)