Тази рецепта коментираха

Анонимен
anjali
anjali
Аз днес я приготвих но за съжаление не ми се получи. Следвах рецептата но ми стана глетава и не се надигна :( . Ако някои сподели как я е приготвил стъпка, по стъпка ще съм ви много благодарна:)
01.07.2017 18:01
2
Валя
Валя
Страхотна е,особенно за погача за бебе.:)
31.01.2015 23:25
2
2
Катя
Катя
Страхотна е! Току-що я направих. Слагам я в любимите си рецепти.
20.06.2014 17:50
1
бени
бени
и аз направих погачата :)) много сме доволни
06.05.2012 15:48
3
таня
таня
моята погача още изстива, но е страхотна и на вкус и на вид ;).Малко съм си позволила своеволие в количествата - добавила съм две солидни щипки сол и съм ползвала може би по-малко мазнина, и то половината масло и половината олио при наместването. Не съм слагала и сода , ами съм ползвала две пакетчета суха мая за този 1 кг. брашно, от който дори остана към 150гр.Понеже се надигна много добре още при последното втасване, когато тестото вече е оформено, загрях фурната на 200 и при слагането на тавата намалих на 180гр. и пекох около 40 мин.,като после още 10-на мин оставих погачата в отворената фурна да полежи !
05.05.2012 16:24
3