Тази рецепта коментираха

Анонимен
Reneta Petrova
Reneta Petrova
Малко безсолна ми стана, но това е нормално вкъщи. Ще му отива и сусам. Благодаря за хубавата рецепта.
30.06.2018 13:14
1
Я. П.
Я. П.
Ястието е страхотно, има типичен азиатски вкус и много наподобява сосовете, които се продават за тайландско. Аз лично сложих малко от лютия червен пипер, но добавих и малко млян джинджифил. Спокойно може да се експериментира и с кокосово мляко или сметана, ако някой иска да убие силния пикантен вкус. А фъстъченото масло дава усещането, че е готвено с шамфъстък :)
11.05.2018 13:42
2
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Ястието е много пикантно и ароматно!Комбинацията от толкова разнообразни подправки създава приятен вкус
17.07.2016 11:49
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Страхотно е,вероятно вкуса е интересен с тези подправки и фъстъченото масло,непременно ще го опитам :)
16.07.2016 16:40
1
1
Покажи всички подкоментари