Тази рецепта коментираха

Анонимен
Нина Иванова Иванова
Нина Иванова Иванова
Моника ако на жертва ще го играеш, прощавай ако съм била прекалено описателна за рецептите ти! Вероятно може и да имаш вкусни рецепти, но снимките са ужасяващи! И тук не говорим за качество на телефона или фотоапарата с който се снима. Пак ще кажа преди време едни риби беше качила, ами че чинията беше мръсна и намазана от рибите. Ми все пак снимка за сайт е, за конкурс - не е ежедневното ни хранене. Останалите снимки няма да коментирам. Вероятно съм била по-рязка, но ти все пак се бориш за първо място и утре гордо ще благодариш за оказаната помощ (като при връчването на Оскарите :)), а хората с прекрасните рецепти и снимки (няма да ги изброявам отново) ще са на 4-5 място, ако изобщо и до място се доберат. Затова не мога да преглътна рецептите ти, защото едни са се старали хем да е вкусно,хем да е красиво и да пълни очите на хората, други са блъскали "рецепти" за бройка.
24.07.2016 23:39
1
Покажи всички подкоментари
Албена Асенова
Албена Асенова
Аз също не смятам,че като се забъркат разните му там бъркочи или каквото ти скимне това те прави добър в кухнята,а още повече иноватор.Все пак като показваме нещо на другите,нека да има поне някаква стойност или визия.Не мисля,че трупането а точки трябва да е някаква самоцел и да се биждаме когато ни казват истината.
24.07.2016 21:47
1
цветослава киркова
цветослава киркова
За това попитах, аз също никога не я оставям във водата, веднага я отцеждам в гевгир, но деда знам!
24.07.2016 20:57
1
цветослава киркова
цветослава киркова
Аз пък имам друг въпрос, това ли е правилния начин за приготвяне на паста? По компетентните, да споделят :)
24.07.2016 19:44
1
Покажи всички подкоментари
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Когато човек опитва нови вкусове ,така сам си определя кое ще му хареса за в бъдеще и кое никога няма да приготви отново ,при мен е така Виждала съм снимки като на повръщано ,но никога не съм написала на автора че е грозно -просто го подминавам тактично и с това е приключено Не може всеки ден да се готвят кулинарни шедьоври ,иначе щях да си отворя собствен ресторант :))))
24.07.2016 17:04
1
6
Покажи всички подкоментари
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
чудесно е ,че опитваш различни неща да комбинираш и не се ограничаваш само в рамките на класически рецепти -така се става иноватор :)))
24.07.2016 09:21
1
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
какво ли не прави човек да накара детето си да хапне нещо полезно :)))
24.07.2016 08:52
3
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Всичко би било много по добре без спанака,не мога да разбера каква е ролята му в случая в тази рецепта- рулца от раци,спанак,лютеница- това е някакъв българо-италиански миш маш :)
23.07.2016 20:16
2
1
Покажи всички подкоментари