Сийче, и със стар лук ще стане, но ще се загуби онзи вкус на праза, той си е характерен за кавърмата. Стар лук слагам само като добавка към праза, а понякога я готвя само с праз.
20.08.2016 12:27
marcheva14
Здравей, Сийче!
Благодаря!
Аз нямам капачета на купичките и съм ги пекла така отворени на 180-200 градуса с вентилатор. Всяка фурна знаеш, че е различна и можеш да намалиш времето за печене щом останат само на мазнина и се запече отгоре. Тогава чуквам и яйцето.
Един съвет ще си разреша да дам, не слагай веднага яйцето на тези купички които ще ти останат за другия ден, примерно, защото ще изсъхне, а когато отново за обяд затопляш купичката във фурната, тогава и сложи яйцето и запечи и поднеси.
20.08.2016 12:11
2
Сия Рибагина
Чудесно са поднесени,много ми хареса, виждам че си пекла в глинени купички, трябва ли да им слагаме капачетата докато печем, защото на 200градуса за час и половина ми се струва че отгоре ще се запекът много
Благодаря!
Аз нямам капачета на купичките и съм ги пекла така отворени на 180-200 градуса с вентилатор. Всяка фурна знаеш, че е различна и можеш да намалиш времето за печене щом останат само на мазнина и се запече отгоре. Тогава чуквам и яйцето.
Един съвет ще си разреша да дам, не слагай веднага яйцето на тези купички които ще ти останат за другия ден, примерно, защото ще изсъхне, а когато отново за обяд затопляш купичката във фурната, тогава и сложи яйцето и запечи и поднеси.