Силвия, маркирайте текста , с десен бутон върху маркираното има опция Печат
17.02.2018 12:55
5
4
Ваня Стойчева
Страхотно.
18.08.2017 09:49
7
1
Потребител#184691
Получи ми се страхотен от първия път.Много лесна рецепта.
06.02.2017 14:33
4
1
Анонимен
А не е ли опасно,целувчения крем остава съвсем суров!?
28.01.2024 17:43
Silvia Angfelov
Kak moga da printiram tazi recepta?
03.02.2017 19:48
1
1
Потребител#184691
Копирай , постави на чист бял лист в WORD , след което принтирай.Успех!
06.02.2017 14:34
1
2
Сия Рибагина
Крема се получи много добре, моята форма се оказа по плитка и ми остана от крема, който разпределих в две чашки. Също малко трудно ми излезе от формата, но сложих формата за две минути в гореща вода и се отлепи. От желатина крема получава структура на парфе, ябълката ми беше уж сладка, но следващия път ще опитам с банани, струва ми се че ще е по добре. Всички, които го опитаха много го харесаха, така че правете го, заслужава си :)
03.02.2017 12:23
13
Irina Manolova
Наистина крема е много вкусен и красив! Децата излапаха по две порции!
02.02.2017 11:39
3
2
Даниела Русева
Чудесна идея за крем в купа. Като сладкиш, а при това и красиво изглежда с тази шарка на зебра. Харесва ми! Поздрави!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани