Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анелия Терзиева
Анелия Терзиева
Много добра идея!Ще се пробва!
14.11.2019 09:11
1
Neli Tsaparkova
Neli Tsaparkova
Силвия, маркирайте текста , с десен бутон върху маркираното има опция Печат
17.02.2018 12:55
5
4
Ваня Стойчева
Ваня Стойчева
Страхотно.
18.08.2017 09:49
7
1
Потребител#184691
Потребител#184691
Получи ми се страхотен от първия път.Много лесна рецепта.
06.02.2017 14:33
4
1
Покажи всички подкоментари
Silvia Angfelov
Silvia Angfelov
Kak moga da printiram tazi recepta?
03.02.2017 19:48
1
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Крема се получи много добре, моята форма се оказа по плитка и ми остана от крема, който разпределих в две чашки. Също малко трудно ми излезе от формата, но сложих формата за две минути в гореща вода и се отлепи. От желатина крема получава структура на парфе, ябълката ми беше уж сладка, но следващия път ще опитам с банани, струва ми се че ще е по добре. Всички, които го опитаха много го харесаха, така че правете го, заслужава си :)
03.02.2017 12:23
13
Irina Manolova
Irina Manolova
Наистина крема е много вкусен и красив! Децата излапаха по две порции!
02.02.2017 11:39
3
2
Даниела Русева
Даниела Русева
Чудесна идея за крем в купа. Като сладкиш, а при това и красиво изглежда с тази шарка на зебра. Харесва ми! Поздрави!
01.02.2017 22:07
1
1