Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Медът не се подлага на термична обработка

.
23.10.2023 16:55
1
Биляна Владова
Биляна Владова
Няма ли да е по добре видът да се сложи след изтичането на крушите. Все пак при термична обработка той губи полезните си качества, а така ще стане супер вкусно и в същото време полезно.
04.11.2017 08:11
1
1
2
ГЕРГАНА ЯНКОВА
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Може и след като се изпекат, на който както му е вкусно
04.11.2017 14:49
Биляна Владова
Биляна Владова
Медът, не видът. Моя грешка.
04.11.2017 08:12

Последно Коментирани

Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва309
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k