Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Качвам още една снимка с днешен направен хляб с Чедър . Нарязани филийки и парче хубаво масло. Няма друго такова удоволствие с топъл ароматен хляб и масло. Не е необходимо нищо повече, в него има достатъчно аромати и вкусове. Жалко че никой не се опита да го направи и да качи снимка. Наистина погачите са изключително красиви, но винаги имат един и същи вкус, за мен са просто хляб, докато тук има нещо различно, дали ще е Пармезан или Чедър или друго ароматно твърдо сирене вкусовете са винаги много различни, а за ароматите които се разнасят , то трябва да се опита да се усети и вкуси.
27.10.2016 23:44
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Мария, от сухите ползвам на Йоткер, Аз също не обичам да слагам по много мая, дори вече ако в рецептата е 1 кубче аз слагам половин. :)
05.10.2016 07:47
marcheva14
marcheva14
Ваня, не може да не си ползвала, просто не знаеш , че е бързодействаща - saf - instant френската по 11 г пликчето. Тя е за 1 кг брашно и аз я деля на четири , защото обичам малко мая да има в тестата. Винаги стават. Когато работя с 1 кг брашно слагам половин пликче.
05.10.2016 01:19
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много добре е изпечен от всякъде, и вкуса предполагам е страхотен. Коя марка е маята - бързодействаща не съм пробвала досега.
05.10.2016 00:55
marcheva14
marcheva14
Добавям две снимки на хляб само с пармезан, като показвам и долната му страна за да се види колко добре е изпечен. Чудесен хляб - истински.
04.10.2016 23:25