Ако е останало парченце,ще се радвам да видя това великолепие в разрез.Само мога да си представя какъв ще е вкуса
26.10.2016 19:56
4
Евтини Рецепти
Супер,аз все бързам да го излея и в повечето пъти резултата е същия :D :D :D Благодаря още веднъж,страхотна си!
26.10.2016 20:46
Сия Рибагина
Да, трябва да се охлади много добре, когато постои малко в хладилник започва да се стяга, става като гъст течен шоколад и лесно се разнася по тортата, аз толкова бързах че го изсипах течен и се разля, както се вижда отстрани, половината ми изтече в тавичката отдолу.
26.10.2016 20:13
1
Евтини Рецепти
Аз не съм много добра с тортите и току що научих нещо много полезно.Аз също го изсипвам течен.Явно за това не ми се получава резултата,който искам.
26.10.2016 20:07
Сия Рибагина
Тази торта беше една от първите ми торти, които преди години направих и за жалост нямам снимки в разрез, бях я првила за един мой рожден ден, но наистина беше много вкусна. Малко не изпипах ганаша и го сипах още докато беше течен, ама си се изяде де :)
26.10.2016 20:04
Теодора Мещерова
Няма проблем. Благодаря за инфото
26.10.2016 16:56
Сия Рибагина
Олиото е 3 с.л, извинявам се изпуснала съм го :)
26.10.2016 15:43
Теодора Мещерова
Тортата е страхотна. Само искам да попитам нещо- пишеш, че в тестото за блатовете се слага олио, но в необходимите продукти не е упоменато и колко трябва да е.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани