Страхотни са, аз сложих малко повече сиренце и брашно за да се получи хубаво тесто. Разтопих едно пакетче масло и намазах с четка. Добавих и прошуто и кашкавал за пълнеж, станаха невероятни!
27.01.2015 19:58
5
Дани
Не, Лоринка, не трябва повече брашно. Аз зная тази рецепта от дете, присъства в нашата кухня повече от 35 години. Правеше ги майка ми, правя ги аз и по-младите след мен. С тази разлика, че яйцето слагам в тестото, а не за намазване. И не ползвам допълнителната 1/2 чаша брашно, която е предвидена тук при меко тесто. То тестото трябва да е меко! Тестото не се меси, а само се бърка, става доста лепкаво, затова оформянето на топчетата се прави с намаслени ръце. Подреждам ги в тавата, наръсвам с кашкавал и на всяко топче слагам парченце масло. Чудесна рецепта. Поздравления за Саня, че я е публикувала. Нищо, че има леко разминаване с яйцето.
10.01.2015 19:23
2
Лори
Трябва доста повече брашно.
07.01.2015 20:05
2
1
роси
прибавете и една кафена чаша олио ще са по хубави
31.03.2014 17:26
2
Краси
стават превъзходни,но.....за съжаление при 5 членно семейство само докато ги покажа и свършиха.
05.12.2013 15:43
4
1
Жаклин
Наистина са много лесни, бързи стават страхотно!!!
06.10.2013 17:37
2
Mindi
Това са Добруджанки, класическа рецепта, бърза, лесна и сполучлива!
29.09.2013 21:00
6
zlati
изглеждат много вкусни наистина
26.08.2013 21:56
2
1
mama
Същите ги правя и аз, но кашкавала го слагам по средата нарязан на правоъгълници ( като татарски кюфтета) .
24.08.2013 14:33
3
аз
диди - само заради този си въпрос ли даде 1? мисли малко...
03.08.2013 12:10
4
1
диди
колко броя излизат?
05.07.2013 01:52
8
1
tedi
станаха страхотни.Много бързо и лесно и приятно.Препоръчвам да опитате!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани