Аз правя отгоре паста като за мусака- мляко, яйца, малко брашно.
11.04.2024 12:20
ВИЛИ-Виолета Матева
Много вкусна пролетна гозба,браво В къщи се готви повече лапад и по малко спанак - въпрос на вкус !
10.03.2016 07:50
3
Радомира Михайлова
Много вкусно се получи, а и за първи път готвех аз такава манджичка! :D Напомня ми на бабината... :)
01.03.2016 19:48
1
Марс
Много бърза и лесна гозбичка :) Получи се чудесно, въпреки, че не запържих лука и добавих морков.
01.04.2013 13:32
1
Рони
Рецептата е супер и става много бързо.
Аз лично мога да предложа нещо:след като заври ястието извадете от огъня и добавете натрошено сирене,разбъркайте го добре.След това поставете ястието в тавичка и отгоре настържете малко кашкавал.Пече се докато се получи златиста коричка.
Аз лично мога да предложа нещо:след като заври ястието извадете от огъня и добавете натрошено сирене,разбъркайте го добре.След това поставете ястието в тавичка и отгоре настържете малко кашкавал.Пече се докато се получи златиста коричка.