печете, докато клечката започне да излиза суха. В повечето случаи грешката е при печенето. По принцип сладкишът се получава по-влажен от обикновените, но не го вадете, докато не излезе суха клечката. Важно е и шоколадовата смес да не се добавя топла към яйцата, а изстинала. Иначе за крема няма как да не се получи - просто накрая разтваряте набъбналия желатин и бъркате, докато напълно се разтвори в горещия крем.Успех!
19.07.2012 12:09
1
Цвети
Аз застлах тава с хартия за печене и нея намазних. Дали трябваше да не я застилам? Това ли ми е грешката?
18.07.2012 16:41
3
1
Цвети
Нещо не стана, не знам защо блата ми излезе от тавата и въобще не се опече:( Какво не правя както трябва?
18.07.2012 16:22
roro
и на мен не ми се получи,май сбърках нещо при крема. на снимката изглежда страхотно
15.07.2012 18:36
radostina
стана разкошно просто невероятно вкусно
11.07.2012 11:55
2
1
Диляна
защо не се получи, Рени?
27.06.2012 16:35
Рали
не се получи!
27.06.2012 10:33
Mariana
Прекрасно!!! просто невероятен, бих казала най доброто, което съм правила!!!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани