Тази рецепта коментираха

Анонимен
Anelia Kirkova-Georgieva
Anelia Kirkova-Georgieva
С толкова много захар станаха като кифли. Не са по нашия вкус. :(
24.07.2017 23:16
1
Anelia Kirkova-Georgieva
Anelia Kirkova-Georgieva
Здравейте!
Хареса ми идеята, но каква мая се слага и колко гр.? Благодаря
22.07.2017 21:58
Борислава Котупова
Борислава Котупова
Много лесни за приготвяне, пухкави и вкусни хлебчета! Вчера ги правих по вашата рецепта, но ги вързах малко различно. Днес им добавих натрошено сирене и пак се получиха перфектно! Благодаря за рецептата!
23.01.2017 16:59
3
1
Покажи всички подкоментари
marcheva14
marcheva14
Връщам се да споделя, че си забърках набързо. В миксер. Много са хубави, лесно се правят, меки и вкусни. Поръсих ги с едра сол за Претцели. Ще кача две снимки, може би не са толкова красиви, както на оригиналната рецепта, но не се усетих, че тестото при мен беше малко меко, работеше се, но трябваше да добавя още малко брашно за да запазят още по-добре формата си.
Благодаря!
11.01.2017 22:21
3
1
Покажи всички подкоментари
marcheva14
marcheva14
Много хубава и лесна рецепта. Видеото ми беше необходимо да си изясня как да завържа тестото. Браво!
11.01.2017 17:29
1