Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Баницата е много засищаща и вкусна, с тази кайма направо за обяд можете да я хапвате :)
25.04.2023 20:26
Elena Todorova
Elena Todorova
ако ви е омръзнала стандартната баница, опитайте тази. Освен праз и кайма, можете да сложите гъби, спанак и яйца
28.03.2023 12:34
Нина
Нина
Днес направих баницата, но сложих 250гр. гъби, 250гр кайма и една шепа ориз. Стана страхотна! Поздравления за рецептата :)
10.03.2015 15:14
1
2
Севда Якова
Севда Якова
Аз правя редена...ще пробвам на руло...
04.03.2014 13:04
4
Марияна Тодорова
Марияна Тодорова
Днес ще я пробвам,предполагам,че ще стане перфектна
17.11.2013 08:37
1
1
Магдалена Тодорова
Магдалена Тодорова
Аз добавям и яйца
23.02.2013 14:14
2
1
Покажи всички подкоментари
Росица Славчева
Росица Славчева

Обожавам праз лук.Същата баница става и със сирене,перфектна е!
03.11.2012 10:20