Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Кантучините, или италианските бишкоти не се работят "на око" има си грамаж и той се спазва за да се получи добър резултат. Пуснала съм такива рецепти под наименованието "Италиански бишкоти с"...било само с бадем, сушени боровинки и др видове. На снимката тази "кантучина" е силно препечена, даже е изгоряла. Не ми харесва определено.
29.01.2017 18:39

Последно Коментирани

Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Печена белена тикваПечена тикваПечена белена тиква32
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k