Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#177364
Потребител#177364
Много добре се получи, със сигурност ще го приготвям така.
30.03.2022 23:27
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Със сигурност този ориз е много вкусен, но доколкото знам технологията за проготвяне на ризото не е такава, каквато е описана в рецептата.
19.03.2017 11:15
2
Теди
Теди
По тази рецепта, направих императорски /черен/ ориз само, че вместо моркови сложих тиквички и броколи и без кубче бульон / понеже не съм им фен/. Получи се много добре. Благодаря за рецептата :)
19.08.2015 18:59
1
Лили
Лили
Здравейте, а как доливаме бульона? Нали става въпрос за бульон на кубче? (Все още съм нова в кухнята, извинявам се, ако въпросът ми е глупав) :)
24.06.2014 15:23
2
Явор
Явор
Аз го добавям сух, като го стривам - така вкусът се усеща повече =)
29.06.2014 20:50
Йо
Йо
Аз доколкото съм запозната, на опаковката на бульона трябва да пише в колко вода да се разтвори. Предполагам, че това се има предвид ;о
25.06.2014 16:00
1
Явор
Явор
Супер вкусно - готвя го сигурно за за 10 път.
16.06.2014 15:52
1

Последно Коментирани

Яхния от спанак с оризЯхнииЯхния от спанак с ориз33
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k
Елда с броколиЕлдаЕлда с броколи12
Рая АндоноваРая Андонова7985k5k
Яхния с бакла и пресни картофиЯхнииЯхния с бакла и пресни картофи23
Албена Асенова-ПисеваАлбена Асенова-Писева1k13k14k
Дроб сарма за веганиДроб сармаДроб сарма за вегани12
Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve1872k1k
Класически картофен огретенОгретенКласически картофен огретен76
Виктория КонстантиноваВиктория Константинова5435k4k
Постна картофена яхнияЯхнииПостна картофена яхния12
Пламенова КристинПламенова Кристин151551661
Традиционна българска мусакаМусакаТрадиционна българска мусака1236
Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie2322k4k
Картофена вкусотия с беконЗапеканкиКартофена вкусотия с бекон134
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k