Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#177364
Потребител#177364
Много добре се получи, със сигурност ще го приготвям така.
30.03.2022 23:27
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Със сигурност този ориз е много вкусен, но доколкото знам технологията за проготвяне на ризото не е такава, каквато е описана в рецептата.
19.03.2017 11:15
2
Теди
Теди
По тази рецепта, направих императорски /черен/ ориз само, че вместо моркови сложих тиквички и броколи и без кубче бульон / понеже не съм им фен/. Получи се много добре. Благодаря за рецептата :)
19.08.2015 18:59
1
Лили
Лили
Здравейте, а как доливаме бульона? Нали става въпрос за бульон на кубче? (Все още съм нова в кухнята, извинявам се, ако въпросът ми е глупав) :)
24.06.2014 15:23
2
Покажи всички подкоментари
Явор
Явор
Супер вкусно - готвя го сигурно за за 10 път.
16.06.2014 15:52
1