забравих още нещо,аз лично слагам чесън стават супер кюфтета ихихихихиххихихи.:))))))))
24.11.2014 13:29
2
1
краси
можете да сложите и булгур ситно смлян специално за кюфтета е.стават уникални може с яица,но оргиналната рецепта е без.приятен апетит
24.11.2014 13:27
4
2
Краси Цирка
Бай Ставри, рецептата, която си публикувал не е за кюфтета на скара. В каймата за скара не се слагат нито яйца, нито магданоз, нито пера от пресен лук. И по принцип телешката кайма не е за кюфтета или кебабчета, ако не се смеси със сланина или свинско месо. Каймата за скара трябва да бъде мазна и сочна а телешката кайма е суха.
06.08.2014 16:35
9
16
1
Галена
Това са пълни глупости. Да не бях яла турски кюфтета от телепило на скара да ти повярвам!!!!!!!!!
04.11.2014 17:43
19
3
Милена
Колко време горе-долу и на колко загрята скара се пекат? Нямам никакъв опит с кюфтенца на скара...
02.07.2014 01:52
3
1
Митака
Първо - много ВАЖНО - НИКОГА не слагай на телешко СОЛ в каймата. Това го изсушава!!!Второ - пече се на силна скара в началото - над 250C. Второ - Обръщаш след 2 мин. Трето и последно - налмаляш на средно(180) и доизпичаш колкото желаеш. Но имай пред вид, че колкото повече печеш става по-сухо.
07.11.2014 05:33
2
2
Готви
Всичко добре - рецепта, продукти, за което ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани