Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
А кога , по дяволите , се добавя проклетата сода ?!
16.02.2024 18:46
Анонимен
Анонимен
Точно така я правя и аз и много ми харесва.
19.05.2023 07:02
Христо Славейков
Христо Славейков
Но гърците слагат канела и други непривични за нас вкусове...
04.01.2023 00:10
1
Христо Славейков
Христо Славейков
Стана прекрасна заливка с прясно мляко! За първи път правя такава, обикновено ползвам кисело мляко.....Това не е ли нещо подобно на сос Бешамел, както гърците си правят мусаката?!
04.01.2023 00:09
Людмила Цаниер
Людмила Цаниер
Получи се перфектно!Добавих рецептата към любимите си.
05.07.2013 14:43
4