Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Получиха ми се перфектни ?Добавих и прясно мляко както дадоха съвет коментиращите(благодаря за което)
07.10.2023 20:24
Анонимен
Анонимен
Аз ги направих в по - здравословен вариант. Смених захарта с ксилитол и маслото с кокосово масло. Пекох около 20 мин, защото 10 не бяха достатъчни.
Станаха също толкова сладки и вкусни.
Препоръчвам
14.01.2023 13:27
4
1
Анонимен
Анонимен
Изключително подвеждаща рецепта. За да станат, на тези кокоски им трябват поне четири яйца, поне 100 грама масло и прясно мляко. А след седем до десет минути печене, получавате недопечени кокосови стърготини. Суха, разпадаща се и негодна за преглъщане консистенция. Много мразя да изхвърлям хранителни продукти, заради фалшиви рецепти.
12.01.2023 19:36
9
Анонимен
Анонимен
Преди да ги оформя оставих ги за 30 минути в хладилника. Оформих ги лесно на топки с ръцете.
11.01.2023 21:04
1
Анонимен
Анонимен
Нищо общо няма със снимката.
Рецептата е подвеждаща.
20.05.2022 00:41
3
Анонимен
Анонимен
Колко броя сладки излизат приблизително?
19.05.2022 20:03
Анонимен
Анонимен
Това са най-хубавите кокоски, които съм правила досега. Консистенцията ми се получи точно каквато трябва - не бяха нито сухи и разпадащи се, нито твърде течни. Станаха сочни и пухкави и свършиха за нула време. Благодаря за тази рецепта!
01.05.2022 17:42
6
Анонимен
Анонимен
Супер, но много сухи. Какво да добавим?
16.11.2021 20:03
Анонимен
Анонимен
На мен пък ми се получиха течни ... ? Спазвах рецептата и се разтекоха. Иначе са вкусни.
15.07.2021 18:26
1
Miss Tasty
Miss Tasty
аз бих използвала вместо масло, кокосово масло, за още по-кокосов вкус, а и да по-полезно, нали то се води супер храна
08.11.2019 14:44
3
Petia Dimova
Petia Dimova
станаха хубави получават се лесно и бързо аз лично добавих около 3 супени лъжици прясно мляко защото прочетох в коментарите че стават малко сухи ,бяха им нужни 30 минути за да се испекат и пак не бяха сухи даже перфектни
25.10.2017 16:47
1
Карина Жекова
Карина Жекова
Тази рецепта ме изненада. Когато приготвих сместа, си помислих, че нищо няма да стане и сладките ще се разпаднат - едвам успях да оформя нещо с помощта на две лъжици. Пекох ги 10 минути на 170 градуса, но имаха нужда от още време, пуснах вентилатора на фурната и за няколко минути придобиха желания загар. Извадих ги и с нетърпение опитах - уникално вкусни! Още топли, заминаха половината от тавата. Който обича кокос - задължително да опита, няма да съжалява!
19.05.2017 18:43
8
10
Лилия Боздева
Лилия Боздева
Браво, станаха страхотни, на мен малко ми се разтекоха при печенето, но предполагам е защото ползвах домашно приготвени кокосови стърготини, които бяха доста по-едри от купените.
16.01.2017 22:41
2
3
Анелия
Анелия
Много активен бичам кокосови сладки! Вашите изглеждат страхотно!
16.05.2016 16:17
9
Таня
Таня
Кокосовите сладки станаха много вкусни мммм...
29.12.2014 12:59
1
3
Ели
Ели
Много сухи стават и се разпадат.Може би трябва да прибавите още нещо към рецептата за оплътнение и сочност. :)
28.11.2014 12:25
10
1
Анонимен
Анонимен
Изглежда е важен размерът на яйцата. Веднъж ми станаха сухи с точно спазване на рецептата, а втория път с големи яйца станаха перфектни.
25.11.2023 12:23
Фани
Фани
Много хубави сладки,любимите ми.Благодаря за рецептата :)
22.04.2014 14:42
4
Поли
Поли
А приблизително на какво са равни 200 гр. кокосови стърготини?
Една чаена чаша или нещо друго?
Много искам да си ги направя.
07.04.2014 14:50
5
Павел
Павел
30-70мл мляко стават супер, а ви съхнат шот ги печете повече от необходимото може би по погрешка хаха
04.02.2014 15:10
2
Silviq
Silviq
Аз съм много доволна от рецептата. Явно ви стават сухи по някаква друга причина, може да е от самите стърготини. Моите станаха невероятни. Много обичам тези сладки и вече мога да си приготвям сама :)
21.06.2013 22:57
1
2