Тази рецепта коментираха

Анонимен
Елена
Елена
Танита понеже виждам, че няма отговор.. така като гледам рецептата може би ще стане, но за самото покритие на тортата. За крем между блатовете аз лично използвам крем от "заквасена сметана" и "течен шоколад" (примерно 200 грама заквасена сметана с 300 грама (според това колко сладко искаш да е може да сложиш повече или по-малко) течен шоколад ).
20.11.2013 22:37
1
Танита
Танита
А този крем става ли за торти????Може ли тортата да се намаже с него????:):):)
22.02.2013 12:35
1
1
1
Miglena Dobreva
Miglena Dobreva
Да, става пухкав и плътен крем, може и да се шпицова, след престой в хладилника, леко се стяга. Почти винаги използвам този крем и за между блатовете и за отгоре,като сменям само шоколада - млечен, тъмен или бял,, а като стегне, след престой от около 2,3 часа в хладилника, залива с ганаш
01.02.2019 10:40