Тази рецепта коментираха

Коментари (3)

marcheva14
marcheva14
05.03.2017 22:48
Ваня, благодаря! Това ми дава ориентир.
0
0
marcheva14
marcheva14
02.03.2017 19:56
Чудно красива е, Ваня,!! и като разглеждах продуктите брашното би трябвало да е около 700-800 г максимум, не знам и не мога да го твърдя, но течността това предполага. Бих искала и аз да зная, примерно колко брашно се ползва. Следващия път ще ни кажеш, примерно колко си ползвала от 1 кг .
Благодаря за споделеното! Поздрав!!
0
0
Ваня Георгиева
Мария, на питката за 3-ти март написах точно продуктите и теглото, тя също е ефектна, лесна и много вкусна. :)
0
0
Ваня Георгиева
Благодаря Мария! Да си кажа честно винаги времето ме притиска и нямам навик да изтегля количеството на брашното. Но винаги използвам домашни яйца а те са доста големи, дори напоследък са с по 2 жълтъка и така течността е различна но както казах и на Сия, другия път ще претегля всичко. :)
0
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
02.03.2017 13:14
Прекрасно изпълнение, много е красива, особено неопечена, защото при печене винаги малко се променя. Пропуснала си само количеството на брашното :)
3
0
Ваня Георгиева
Благодаря Сия! Брашното никога с точност не мога да кажа, при оформянето още използвам. Но обещавам че другия път ще го изтегля и полученото тесто също. :)
0
0