Тази питка я правих за Коледа и стана много хубава.Но рецептата взех от "Вкусотиите на Бени" Всичко беше подробно обяснено със снимков материал. И е малко по различна там.
10.01.2014 17:50
роси
Просто е върхова на вид и е много вкусна
20.12.2013 09:12
1
Valia
Аз съм я правила! Страхотна е!
21.09.2013 20:19
5ков
Към Тони: Имам снимки на това, как се прави декорацията но не мога да я публикувам тук.
13.09.2013 16:30
5ков
Питката става чудесна, вкусна и много красива без да е необходимо човек да притежава изключителни умения по кулинарство.
13.09.2013 16:18
Тони
Питката, като съставки и изпълнение изглежда интересна, но нещо не можах да разбера подредбата и. Може ли да пуснете нагледен материал.
13.09.2013 11:23
елена
Питката може да се поръси с чоролту.Ароматът и вкусът стават невероятни.
24.05.2013 18:05
lili
Аз я правя но като я пека спазвам з степени и става разкошна.Като втаса така направената пита- но в средата вместо топче- правя розички/ от навито на руло кора режа и ги пъхам вътре- става много красиво ако ги посипеш със бял и черен сусам/. Първо втасалата питка я слагам в печката която предварително е загрята на 50 градуса около 5 минути след това 100 гр-още 5 минути и на 180 градуса допичам питката.Фурната е включена и отгоре и от долу на реатан. Може и на вентилатор но слезвам з правила- става много хубава и вкусна- но подберете истинско масло и хубаво брашно.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани