Тази рецепта коментираха

Анонимен
Elena Steinbach
Elena Steinbach
Стана супер, макар че правя козунак за пръв път. Липсва ми само, че авторът не е посочил колко време приблизително се оставя тестото да втаса, както и колко време се пече.
28.04.2016 16:47
5
1
радко
радко
много добра рецепта
09.04.2015 10:47
1
Виолета
Виолета
а колко брашно поема приблизително
12.01.2013 09:09
1
1
Иванов
Иванов
маята е кум 17 г. Печете го за 10 минути в силна фурна, на 230 градуса, после намалете на 180-190..зависи от конкретната фурна
14.04.2012 10:48
Мерилин
Мерилин
Точно тъй е, Мая..ако не го премесиш точно 7 пъти, става фалшив козунак..
14.04.2012 10:44
8
2
Maya
Maya
До колкото знам козунака се меси 7 пъти за да стане истински козунак и на конци !!
14.04.2012 10:15
4
Nadiq
Nadiq
На колко точно градуса да го пека?
13.04.2012 22:40
2
2
valia
valia
колко точно е 1,3 кубче мая в грамове.Багодаря
13.04.2012 21:37