Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
С малки корекции се получи вкусна супа.
30.03.2024 13:31
Анонимен
Анонимен
Малката,виждам,че доста неточности допускаш.Свареното месо,не се добавя в началото на варенето на зеленчуците,защото месото ще се разпадне.(Освен,ако не е домашно!)А за застройката,както вече са ти споменали,по-сигурно е да сложиш само жълтък,за да не се пресече в момента,а и после,когато се затопля!
14.11.2023 23:08
3
3
Анонимен
Анонимен
Само да добавя :)
При застройката ( аз ) слагам само жълтъците :)
08.09.2023 16:14
2
Анонимен
Анонимен
Не видях магданоз, освен на снимката. По тоя повод ще ви кажа една подробност, която някои може и да не знаят. Когато се слага магданоза, супата трябва да поври малко с него. В противен случай, ако се сложи накрая има голяма вероятност пилешката супа да вкисне на втория ден.
27.04.2023 13:01
4
4
2
Анонимен
Анонимен
Правилно,особено ако в супата има домат,а това с поръсването на магданоза след като е готова супата на мен не ми харесва защото го няма този вкус ако не е поврял поне една минута в супата.А лятото на манджа с домати задължително след добавянето на магданоза 2мин.варене.
13.01.2024 15:19
1
Анонимен
Анонимен
Магданоз никога не се слага да ври в супа!Винаги се добавя при сервиране!
14.11.2023 23:10
1
Потребител#261805
Потребител#261805
Нужно ли е да се отстранява водата от пилето преди да се продължи и да се добавят зеленчуците и бульона?
16.08.2020 19:50
3
ILijan Apostolov
ILijan Apostolov
Не е кой знае какъв трик и със сигурност го знаят доста потребители от страницата "готвач", но като се отдели белтъка от яйцето и дори малко да къкри, (ври) супата температурата като е изравнена почти на застройката, няма как да се пресече. Брашното, ако не е разбито добре и все пак има някаква бучица за да е фино и се предпази, може да се използва през телен цедник да се прекара с помоща на дървена лъжица.
10.02.2018 00:38
10
2