Добавих снимка към тази рецепта "Омлет-Бисквита" и ще споделя с вас кое ми направи впечатлени, кое според мен не е точно в рецептата. Хубаво е когато от някъде ,незнайно от къде се преписват рецепти първо да се прочете и да се прецени дали става или не става. Тази специално има нещо написано което ме изуми още при първи прочит и това е 50 г масло...???!?! 50 г масло е твърде много, тук чета кулинари които с 50 г масло правят баници и още малко добавят олио, и готово, а тук... ??? Това масло ври и тази палачинка не се пържи или пече както би трябвало да бъде , а тя ври в маслото и при това положение ще попитам как ще се обърне обратно да се изпече, защото това е крехка смес само от яйца и мъничко брашно и се чупи, тя няма спойка и гъвкавост.......... Аз я обърнах по някакъв си мой начин, не се изгорих, а беше твърде възможно да се залея с това огромно количество масло и нека този/тази която е преписала рецептата да я направи и да качи още по-хубава снимка. Освен това не мога да кажа, че това е моят десерт, не, в никакъв случай! Просто пържен омлет със сладко от вишни и за разкош метнах няколко кандирани череши.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани