Тази рецепта коментираха

Анонимен
веничка
веничка
рецептата е лишена от всякакви указания и е непълна
10.05.2014 11:03
ирррра
ирррра
Жени7,сода+лим.киселина=бакпулвер
06.10.2013 21:04
Евгения
Евгения
Здравейте! Направих поничките и се харесаха на цялото ми семейство. Към рецептата Ви добавих в тестото 1/2 каф.чаша захар и маята я разтворих в 1 каф.ч. хладка вода. Изпържих ги във фритюрника и въобще не станаха глетави, изпържиха се хубаво. Благодаря за рецептата. За мен е страхотна!
06.04.2013 14:54
1
Евгения
Евгения
Здравейте! Да попитам защо, се слага лим. киселина? Мисля да ги направя, като имам домашен мармалад от мушмули и мисля, че ще станат доста вкусни.
05.04.2013 14:05
1