Тази рецепта коментираха

Анонимен
Зори
Зори
И ние вкъщи също много обичаме тези хапки във всичките им варианти, но (за съжаление) с черен хайвер приготвям много по-рядко, само за специални поводи, тъй като цената на черния хайвер си е доста солена тук в БГ. :(
03.06.2017 13:16
6
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Да, мога да си представя. Не разбирам защо е толкова скъп в Бг, след като черни хайвери има и и по -евтинки, зависи от каква риба са... Те с тези цени го превърнаха в цял лукс. Иначе аз го слагам само в комбинация със сьомгата не за друго, а най -вече защото сьомгата и червения хайвер са един и същи цвят и не се открояват, а оранжево с черничко стои много красиво :)
03.06.2017 14:37
3
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
О много я обичам :) Правя си я също и със черен хайвер като под него полагам и малко тънко парченце пушена сьомга. И в двата варианта е разкошно! Чудесна рецепта!
02.06.2017 12:51
6
1