Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ivan Stanchev
Ivan Stanchev
Здравейте ! Ще си позволя някои препоръки на мой вкус.
1. Никога не мийте гъбите ! Най-добре е да се обелят или ако са култивирани ги избършете с влажна кърпа.
2. Ако готвите с домати или доматено пюре сложете щипка хлебна сода за да се убие киселия вкус.
(Правя го защото почти винаги получавам стомашни киселини след консумацията.)
3. Слагайте зелените подправки (свежи или сушени) след като свалите яденето от огъня.
Така се запазва по-добре аромата им и не се размиват в ястието.
Успех и наздраве !
01.07.2020 20:54
2
Сия
Сия
Другият път ако може снимката да е от рецептата.
11.12.2013 19:32
13
1
Покажи всички подкоментари