Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Здравейте.
Моля ,отбележете НА КОЛКО ГРАДУСА СЕ ПЕЧЕ И ЗА КОЛКО МИНУТИ?
Благодаря.
01.04.2022 15:03
Симона Цакова
Симона Цакова
на колко градуса и за колко време се пече? може ли да се избере функцията Грил на фурната, при налична такава?
14.06.2018 11:10
5
дими
дими
добавете и две пиперки и два моркова
31.03.2014 20:20
5
1
Valentina Petrova
Valentina Petrova
чудесно предястие а може и основно
10.11.2013 17:14
3
1
Svetla
Svetla
Много вкусно става!
15.10.2013 20:36
1
2
Бърборанка
Бърборанка
Ако зеленчуците се запържат съвсем леко преди това, ефектът ще е многократно по-вкусно ястие. Не е нужно да плуват в масло, съвсем тънък слой е достатъчен, но това кардинално променя вкуса на крайния продукт. Иначе се получават варени зеленчуци. Който не вярва, нека опита и двата варианта и ще се убеди.
03.07.2013 21:33
13
2
Синтия Георгиева
Синтия Георгиева
Здравей те.Ще споделя и моето мнение.Аз добавих и други зеленчуци,като всички ги нарязох в купа,а също и пилешки гърди.Добавих всички подправки и ги оставих за 10 мин,после ги наредих.Стана вкусно,опитай те.
23.06.2013 09:50
7
1
Димитрина Николова
Димитрина Николова
Току що я направих и даже си похапнах. стана много вкусна.искам първо да отговоря на Верка - не е нужно да се добавя вода, зеленчущите пускат в изобилие. към рецептата добавих един лук, чушка и минути преди да е готова, натроших малко сиренце. стана за чудо и приказ.
04.06.2013 12:59
10
Верка
Верка
Изглежда страхотно!:)Но искам да питам малко вода не трябва ли?Няма ли остане сурово и сухо?
Но така както е на снимката изглежда страшно апетитно.:)
30.05.2013 18:37
5
Лили
Лили
Тази запеканка "носи" и на още зеленчуци като кромид лук на кръгчета, чушка дори и гъби.
14.11.2012 12:13
2
1