Тази рецепта коментираха

Анонимен
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Забравих да добавя за хората с фурна без вентилатор да пекът на предварително загрята фурна на 150 градуса...стана идеален!
25.02.2016 22:40
1
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Получи се доста приятно на вкус кейкче :D Сега си хапнахме малко,а другото на сутринта...става за закуска и допълнение към кафенце!
25.02.2016 22:38
Yana G.
Yana G.
Искам да попитам сокът от 1 портокал достатъчен ли е да се залее целият кейк?
04.02.2016 15:47
1
Покажи всички подкоментари
Мариманта
Мариманта
Здравейте, аз го направих два пъти, веднъж във фурната, само добавих лъжичка бакпулвер и повече настъргана кора от портокал, опита се да не се изпече добре,но вината е на фурната ми, обаче успях да го сразя и го занесох на едно вегетарианско-йогийско събрание, голяма радост настана, страшно го харесаха.
Вторият път го направих в машината за хляб, стана идеален, но с по-малко коричка, и сякаш изглеждаше по-сух. Другият път мисля да му добавя повече мазнина и да си го правя мързешката!!
06.12.2013 10:20
2
Юлиана
Юлиана
забравих да добавя,че този кекс на снимката не прилича по нищо на този,който аз направих
07.06.2013 15:22
1
Юлиана
Юлиана
на мен ми се получи страхотен,изпече се равномерно,наду се,така 4е го препоръчвам,даже може да се добави повече кора от портокал,аз добавих и орехи
07.06.2013 15:20
1
1