Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Това е любимото ми сладко :) Аз все още не съм го правила,но моята баба го прави страхотно :) Сиропа нейния е от шипки и вкуса е уникален :) Мога да ям по цяло бурканче...потекоха ми лигите :)
21.01.2016 09:08
11
Джеронимо
Джеронимо
Линка, идеите ти са чудесни ще ги пробвам.
04.10.2014 13:00
5
4
денис
денис
много е вкусно добре се прави
11.09.2013 20:31
6
Вендо
Вендо
Варовият разтвор предпазва тиквата от преваряване и запазва парчетата цели.Ако знаехте формулата на варта,нямаше да се притеснявате...:)
11.12.2012 00:23
9
Роси
Роси
Скъпа Лина, вземи готварски книги и се просветли малко, че много се излагаш!
14.09.2012 16:43
8
Ненов
Ненов
Здравейте,нещо не ми е ясно с този варов разтвор...варта се разтваря във водата и този разтвор се ползва- или се изчаква варта да се утаи и се одлива само водата и се ползва за целта??? Благодаря,предварително
13.09.2012 22:44
10
2
1
Анонимен
Анонимен
Пълна шепа гасена вар . Налива се до 2 лит вода . След като варта се утай добре , изцежза се водата внимателно . Тиквата се кисне във тази вода за 1 ч. Планете леко с вода и варете на слаб огън без да разбърквате .
20.11.2022 19:30
Инака
Инака
Варната вода е обикнат елемент от традиционните стари рецепти. Няма нищо притеснително в използването й
13.08.2012 15:24
3
Мария
Мария
Да в варна вода ,много е хубаво, кората хрупка после.
09.08.2012 11:39
6
2
Лина
Лина
Да се накисне тиквата във варов разтвор?! А защо да не добавим малко гипс вместо ванилия и да се фламбира с ацетон?!
08.08.2012 19:48
4
40
1
Анонимен
Анонимен
Не е лошо като идея направете и ни уверете
12.11.2023 18:32